Trending Video

Play Video

Video: Home Tour XL

Binnenkijken: Onze groene bank

Schreef ik vorige week nog hoe erg ik de bank miste, nu kan ik vertellen dat ik al heel de week ’s avonds heerlijk op de bank neerplof!

Nadat mijn ouders hier lazen hoe erg ik de bank miste, hebben ze diezelfde dag nog de bank uit de opslag gehaald als verrassing. Overdag kwam mijn mama helpen klussen en wist ik nog van niets. Wel had ze het idee om de huidige klusbank op een ander plekje te zetten, zodat we even goed de vloer konden dweilen. Slim mama. ’s Avonds stond opeens mijn pa op de stoep met de bank. Hoe lief! Dag oude vieze IKEA bank en hallo prachtige groene bank.

En oh wat ben ik blij! Echt ongelooflijk wat een verschil een bank kan maken. Nu kan ik lekker neerploffen als ik thuis kom. Het begint ook direct meer als thuis aan te voelen. I love it!

De kussens was mijn papa echter vergeten, dus die heb ik later opgespoord. En nu zit ik lekker tussen de kussens in de bank deze binnenkijker te typen. Beter kan gewoon niet.

Wel grappig om te weten, maar ik kocht deze bank dus in 2015. Ik was toen net verhuisd naar een 2K-appartement in Utrecht, had een nieuwe baan en wilde graag een ‘echte’ bank. Eigenlijk ging ik voor een paarse hoekbank, maar uiteindelijk werd het een groene driezitter met een aparte poef. Rond de kerst werd de bank geleverd en ik wilde toen al alleen maar in de bank zitten. Twee maanden later vroeg mijn vriend me of ik met hem wilde samenwonen en gingen we op zoek naar een huisje. Dat betekende alleen wel dat ik de bank tijdelijk naar de opslag moest.

Onze bank is dus eigenlijk al oud, maar toch spiksplinternieuw. En de bank zit nog steeds heerlijk!

Ben jij net als ik verliefd op onze groene bank? De bank komt bij Goossens Wonen vandaan en is de Miglio bank (3 zits versie) in de kleur power, olijfgroen geweven (11545).

Of misschien ga je toch liever voor een andere kleur? De roze hoekbank Jim is ook echt een plaatje!

Alle producten benoemd linken puur door naar een webshop voor jouw gemak. Vind jij deze blog leuk en wil jij mij helpen meer blogs te maken? Als je sommige producten koopt via de affiliatie links kost het jou niets extra’s, maar helpt het mij deze website te onderhouden. Shop bijvoorbeeld bij Bol.comFonq of Babypark

1 reactie

  1. Leuk geschreven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door MonsterInsights