Ontvang gratis mijn ebook vol DIY inspiratie voor Pasen.

Binnenkijken: Onze groene bank

Posted on 2 min leestijd 1861 views

Schreef ik vorige week nog hoe erg ik de bank miste, nu kan ik vertellen dat ik al heel de week ’s avonds heerlijk op de bank neerplof!

Nadat mijn ouders hier lazen hoe erg ik de bank miste, hebben ze diezelfde dag nog de bank uit de opslag gehaald als verrassing. Overdag kwam mijn mama helpen klussen en wist ik nog van niets. Wel had ze het idee om de huidige klusbank op een ander plekje te zetten, zodat we even goed de vloer konden dweilen. Slim mama. ’s Avonds stond opeens mijn pa op de stoep met de bank. Hoe lief! Dag oude vieze IKEA bank en hallo prachtige groene bank.

En oh wat ben ik blij! Echt ongelooflijk wat een verschil een bank kan maken. Nu kan ik lekker neerploffen als ik thuis kom. Het begint ook direct meer als thuis aan te voelen. I love it!

De kussens was mijn papa echter vergeten, dus die heb ik later opgespoord. En nu zit ik lekker tussen de kussens in de bank deze binnenkijker te typen. Beter kan gewoon niet.

Wel grappig om te weten, maar ik kocht deze bank dus in 2015. Ik was toen net verhuisd naar een 2K-appartement in Utrecht, had een nieuwe baan en wilde graag een ‘echte’ bank. Eigenlijk ging ik voor een paarse hoekbank, maar uiteindelijk werd het een groene driezitter met een aparte poef. Rond de kerst werd de bank geleverd en ik wilde toen al alleen maar in de bank zitten. Twee maanden later vroeg mijn vriend me of ik met hem wilde samenwonen en gingen we op zoek naar een huisje. Dat betekende alleen wel dat ik de bank tijdelijk naar de opslag moest.

Onze bank is dus eigenlijk al oud, maar toch spiksplinternieuw. En de bank zit nog steeds heerlijk!

Ben jij net als ik verliefd op onze groene bank? De bank komt bij Goossens Wonen vandaan en is de Miglio bank (3 zits versie) in de kleur power, olijfgroen geweven (11545).

Groetjes
signature

Ontvang ook de nieuwsbrief, inclusief exclusieve DIY's en printables die je niet vind op de blog!

Voer je email adres in en ontvang de maandelijkse nieuwsbrief.

Wat denk jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Comment
Previous
Achterwand van de keuken: what to do?
Binnenkijken: Onze groene bank