Trending Video

Play Video

Video: Home Tour XL

Binnenkijken: onze nieuwe keuken

Whoop whoop! De nieuwe keuken zit er nu helemaal in en wat ben ik blij. De keuken is echt zo enorm tof geworden. De witte greeploze lades, het grijze stenenblad en de groene muur. Het is gewoon prachtig. Vandaag laat ik jullie dan ook vol trots onze keuken zien.

Na heel lang wikken en wegen kozen wij uiteindelijk voor een keukenontwerp met aan de ene wand een lang keukenblok met ruime lades en aan de andere kant een grote keukenkast met apothekerskast (rib uit mijn lijf, maar elke cent waard!). De kleur van de kasten is magnolia mat en het blad is gesneden uit natuursteen in de kleur iron bark.De apparatuur is eigenlijk allemaal van Neff en natuurlijk hebben we ook een vaatwasser. De droom van mijn vriendlief 😉

In het midden hebben we een tafel staan met lage barkrukken eraan. Deze tafel was trouwens eerst onze eettafel en heb ik meegenomen uit mijn ouders huis. Wisten jullie dat het onderstel ooit nog van opa en oma van Geel is geweest? Dat is pas vintage! Het blad is dan weer gemaakt van een oude houten vloer. Eerst was de tafel echt groot genoeg om met zes man aan te zitten, maar als verrassing hadden mijn ouders de tafel smaller en hoger gemaakt. Zo past deze tafel precies in onze keuken. Oh, en er zitten wieltjes onder. Super stoer!

onze barkrukken

De krukken komen ook rechtstreeks uit de keuken van mijn ouders. Als cadeautje heeft mijn moeder deze bekleed met een oud wandtapijt van mijn oma. Echt zo gaaf! En de stoelen passen perfect bij ons interieur.

storytiles in de keuken

Op de tegeltjes ben ik zelf erg trots. Ik had ooit het idee om de achterwand te tegelen en kocht daarvoor twee jaar terug al enkele Storytiles. Ik wilde namelijk wederom oud met nieuw design combineren. Toch leuk hoe een idee van jaren geleden inderdaad enorm tof is.

Het aanrecht houd ik verder graag zo leeg mogelijk. Want zo heb ik lekker veel plek om te koken. En dat doe ik nu ook weer elke avond maar al te graag in onze nieuwe keuken! Het is echt mijn favo plekje in huis geworden.

Alle producten benoemd linken puur door naar een webshop voor jouw gemak. Vind jij deze blog leuk en wil jij mij helpen meer blogs te maken? Als je sommige producten koopt via de affiliatie links kost het jou niets extra’s, maar helpt het mij deze website te onderhouden. Shop bijvoorbeeld bij Bol.comFonq of Babypark

Deel:

21 reacties

 1. Ziet er mooi uit! Die krukken zijn ook erg mooi gemaakt, wat een goed idee van je moeder! Daar zou ik nooit aan hebben gedacht, iets bekleden met een tapijt!

  • Grace
   16 januari 2018

   Ja, mijn moeder is echt zo creatief. Echt zo tof!

 2. Rosie - Lifebyrosie.nl
  15 januari 2018

  Wauw wat heb je het gaaf! 😀 Zo mooi en origineel, love it!

  • Grace
   16 januari 2018

   Dank je Rosie!

 3. Prachtig!!

  • Grace
   16 januari 2018

   Dank je wel!

 4. Anja
  15 januari 2018

  Wat leuk om bepaalde materialen en producten te upcyclen. Gaaf idee om die krukken zo te bekleden.

 5. Marion
  15 januari 2018

  Je keuken is inderdaad prachtig geworden. Ik wil nog wel wat meer foto’s zien.

  • Grace
   16 januari 2018

   You’re wish is my command! Heb in de blog meer foto’s toegevoegd en op instagram volgen natuurlijk ook meer foto’s.

 6. Tania
  15 januari 2018

  Oh die apothekerskast ziet er superhandig uit. Zoiets zou ik ook wel willen als we onze keuken gaan veranderen

  • Grace
   16 januari 2018

   Zeker een aanwinst! Ik kan zo veel makkelijker al mijn kruiden vinden.

 7. Heleen Schrijvershof
  15 januari 2018

  Wat een toffe bekleding! Echt heel mooi. Is dat niet mooi omdat het waarschijnlijk een dikkere stof is?

  • Grace
   16 januari 2018

   Het is echt net zo dik als meubelstof en daardoor heel erg mooi.

 8. Tessa
  15 januari 2018

  Wat is het mooi geworden, die tegeltjes vind ik ook erg leuk. Heel veel kook (en bak?) plezier!

  • Grace
   16 januari 2018

   Dank je wel! Ik wil zeker ook gaan bakken 🙂 Ben nog op zoek naar leuke recepten om uit te proberen.

 9. nicole orriens
  16 januari 2018

  Leuk om je keuken te zien! Ik vind vooral de tafel in het midden leuk, ook vanwege de geschiedenis.

  • Grace
   16 januari 2018

   Dank je! En ja, die geschiedenis. Dat maakt voor mij de tafel ook extra mooi.

  • Miranda
   12 januari 2021

   Wat gaaf zeg. Mag ik vragen hoe de kleur groen heet?

   • Grace
    15 januari 2021

    Hoi Miranda, natuurlijk mag dat! De kleur groen op de muur heet Cryptisch (een kleurstaal van de Praxis)

 10. erika kastelein
  2 oktober 2020

  Hoi, wat voor kleur heb je op de muur? (als in code van de kleur:)

  • Grace
   15 oktober 2020

   Hoi Erika, het is de kleur Cryptisch van de Praxis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door MonsterInsights