Trending Video

Play Video

Video: Home Tour XL

Binnenkijken in ons toilet

Het toilet is af! Eindelijk! Ik heb werkelijk waar de afgelopen dagen nog de laatste accessoires gekocht en de laatste randjes afgelakt. Maar nu kan ik met trots ons toilet laten zien 🙂

Het toilet was eerst super klein. En dan overdrijf ik niet! Je kon niet eens de deur dicht krijgen, zonder je benen in je nek te leggen. Maar het kleine toilet is nu verbouwd naar een ruime toilet, waar je zelfs je benen kunt strekken 😮 Hiervoor hebben we het toilet een stuk verdiept en ook de staande toilet met een hangend toilet vervangen.

Lees ook: Toilet verbouwen »

Verder hebben we een handig kastje opgehangen om de wc-rollen kwijt te kunnen en het verder zo simpel mogelijk gehouden. Ook wilde ik het graag licht houden en hebben we dus witte tegels op de muren. Dit zijn overigens dezelfde als in onze badkamer, waardoor dat mooi terugkomt. Door het simpel en licht te houden, wordt de kleine ruimte ook al veel ruimtelijker.

Accessoires in het toilet

Het toilet is echter zeker niet saai wit geworden. Door het gebruik van accessoires krijgt het toilet kleur. Een potje hier en een zeepje daar, kleurt het geheel al leuk op. Maar de blikvanger is toch echt de foto boven ons toilet. Deze foto is namelijk een kleurrijk mozaïek van allemaal kleine fotootjes.

Ben heel erg benieuwd wat jullie ervan vinden!


Vaasjes zijn van de HEMA, de kunstbloemen van Leen Bakker, de zeep van PUUR ZEEP, toiletaccessoires van Tiger (verkrijgbaar bij de bouwmarkt), de vloertegels van vtwonen en fotomozaïek op Plexiglas.

Alle producten benoemd linken puur door naar een webshop voor jouw gemak. Vind jij deze blog leuk en wil jij mij helpen meer blogs te maken? Als je sommige producten koopt via de affiliatie links kost het jou niets extra’s, maar helpt het mij deze website te onderhouden. Shop bijvoorbeeld bij Bol.comFonq of Babypark

4 reacties

 1. Gerrit van den Bosch
  19 september 2016

  Die fotomozaiek is heel erg leuk!!

  • Grace
   20 september 2016

   Dankjewel!

 2. Marie de Jonge
  11 november 2020

  Wij willen ons toilet ook gaan aanpakken. Onze leidingen moeten vervangen worden en we willen ook graag nieuwe tegels leggen. Bedankt voor het delen van de foto’s. Ik kan er veel inspiratie uit halen.

 3. Marie de Jonge
  26 maart 2021

  Jullie toilet is erg mooi geworden zeg! Wij hebben ook een loodgieter ingeschakeld die ons gaat helpen met het renoveren van onze wc. Ook ben ik zelf al op zoek naar leuke accessoires. Je kan deze kleine ruimte leuk inrichten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door MonsterInsights