Ontvang gratis mijn ebook vol DIY inspiratie voor Pasen.

Binnenkijken in ons toilet

Posted on 2 min leestijd 1020 views

Het toilet is af! Eindelijk! Ik heb werkelijk waar de afgelopen dagen nog de laatste accessoires gekocht en de laatste randjes afgelakt. Maar nu kan ik met trots ons toilet laten zien 🙂

Het toilet was eerst super klein. En dan overdrijf ik niet! Je kon niet eens de deur dicht krijgen, zonder je benen in je nek te leggen. Maar het kleine toilet is nu verbouwd naar een ruime toilet, waar je zelfs je benen kunt strekken 😮 Hiervoor hebben we het toilet een stuk verdiept en ook de staande toilet met een hangend toilet vervangen.

Lees ook: Toilet verbouwen »

Verder hebben we een handig kastje opgehangen om de wc-rollen kwijt te kunnen en het verder zo simpel mogelijk gehouden. Ook wilde ik het graag licht houden en hebben we dus witte tegels op de muren. Dit zijn overigens dezelfde als in onze badkamer, waardoor dat mooi terugkomt. Door het simpel en licht te houden, wordt de kleine ruimte ook al veel ruimtelijker.

Accessoires in het toilet

Het toilet is echter zeker niet saai wit geworden. Door het gebruik van accessoires krijgt het toilet kleur. Een potje hier en een zeepje daar, kleurt het geheel al leuk op. Maar de blikvanger is toch echt de foto boven ons toilet. Deze foto is namelijk een kleurrijk mozaïek van allemaal kleine fotootjes.

Ben heel erg benieuwd wat jullie ervan vinden!


Vaasjes zijn van de HEMA, de kunstbloemen van Leen Bakker, de zeep van PUUR ZEEP, toiletaccessoires van Tiger (verkrijgbaar bij de bouwmarkt), de vloertegels van vtwonen en fotomozaïek op Plexiglas.

Groetjes
signature

Ontvang ook de nieuwsbrief, inclusief exclusieve DIY's en printables die je niet vind op de blog!

Voer je email adres in en ontvang de maandelijkse nieuwsbrief.

Wat denk jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Comments
Previous
1 jaar in ons klushuis: een terugblik
Binnenkijken in ons toilet