Trending Video

Play Video

Video: Home Tour XL

Bezig met een nieuw DIY project

“Waarom maken we er niet een zelf?” Met deze vraag begon een nieuw DIY project. Na weken speuren naar een mooie eettafel, was ik het namelijk helemaal zat. Of de maat was niet goed. Of de poten waren niet mooi. Of het was te duur. Er was altijd wel iets met die eettafels. Dus zijn we begonnen om zelf een eettafel te maken.

De eerste stappen zijn al gezet. We hebben hout gehaald, planken gelijmd, gestuurd en zijn nu bezig met lakken. Na bijna twee weken kan ik nu zeggen dat het tafelblad bijna klaar is!

Alleen over de poten twijfel ik nog. Ik had eerst bedacht om zelf een A-poot te maken van hout. Het blad is alleen wel heel erg zwaar en ik ben bang dat het met de poten mis gaat. Plus, metalen tafelpoten vind ik ook wel erg leuk. Wat denken jullie?

Alle producten benoemd linken puur door naar een webshop voor jouw gemak. Vind jij deze blog leuk en wil jij mij helpen meer blogs te maken? Als je sommige producten koopt via de affiliatie links kost het jou niets extra’s, maar helpt het mij deze website te onderhouden. Shop bijvoorbeeld bij Bol.comFonq of Babypark

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door MonsterInsights