Bezig met een nieuw DIY project

Posted on 1 min leestijd 180 views

“Waarom maken we er niet een zelf?” Met deze vraag begon een nieuw DIY project. Na weken speuren naar een mooie eettafel, was ik het namelijk helemaal zat. Of de maat was niet goed. Of de poten waren niet mooi. Of het was te duur. Er was altijd wel iets met die eettafels. Dus zijn we begonnen om zelf een eettafel te maken.

De eerste stappen zijn al gezet. We hebben hout gehaald, planken gelijmd, gestuurd en zijn nu bezig met lakken. Na bijna twee weken kan ik nu zeggen dat het tafelblad bijna klaar is!

Alleen over de poten twijfel ik nog. Ik had eerst bedacht om zelf een A-poot te maken van hout. Het blad is alleen wel heel erg zwaar en ik ben bang dat het met de poten mis gaat. Plus, metalen tafelpoten vind ik ook wel erg leuk. Wat denken jullie?

Groetjes
signature

Ontvang nu tijdelijk het GRATIS ebook 5x DIY's voor Pasen. Met exclusieve DIY's en printables, die niet op de blog staan!

Voer je email adres in en ontvang naast het ebook ook de maandelijkse nieuwsbrief.

Wat denk jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

No Comments Yet.