Trending Video

Play Video

Video: Home Tour XL

Babykamer schoonmaken + commode inrichten

Ik heb weer een nieuwe Clean with me video voor jullie in petto. Eerder ging ik al aan de slag in de badkamer. Dit keer was de babykamer aan de beurt en laat ik je direct mijn tips & tricks zien om de commode handig in te richten. Oh, en ik maak ook nog even snel een nieuwe DIY: een speeltje voor de baby. Kijk en poets je mee?

Alle producten benoemd linken puur door naar een webshop voor jouw gemak. Vind jij deze blog leuk en wil jij mij helpen meer blogs te maken? Als je sommige producten koopt via de affiliatie links kost het jou niets extra’s, maar helpt het mij deze website te onderhouden. Shop bijvoorbeeld bij Bol.comFonq of Babypark

Meer DIY inspiratie

Ontvang nog meer inspiratie rechtstreeks in je mailbox

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.