Babyboxen: nog meer gratis babyspullen!

Alle producten hieronder benoemd linken puur door naar een webshop voor jouw gemak. Vind jij deze blog leuk en wil jij mij helpen meer blogs te maken? Als je sommige producten koopt via de affiliatie links kost het jou niets extra’s, maar helpt het mij deze website te onderhouden. Shop bijvoorbeeld bij Bol.com.  

SHARE:

Pas bevallen? Dan kun je – net als tijdens je zwangerschap – gratis babyboxen ophalen bij verschillende supermarkten. Handig, want al die luiers kosten al genoeg. Benieuwd waar je babyspulletjes kunt scoren? In deze vlog vind je ze allemaal op een rij.

In iedere doos of babypakket zitten andere spulletjes voor de baby en dat maakt het extra leuk om ze allemaal aan te vragen. De exacte inhoud verandert wel om de zoveel tijd, maar je vind altijd wel billenzalf, luiers en iets voor in bad of het babyhuidje in de boxen.

OUDERS VAN NU BABYBOX

Bij de Albert Heijn kun je de De Ouders van Nu Babybox ophalen na je bevallen. Babybox bevat, naast tijdschriften (zoals de Kek Mama en Ouders van Nu), een potje groenten, cadeautje van de AH, receptenboekje en bollendoekjes van Naïf. Verder zitten er natuurlijk diverse samples om uit te proberen en kortingsbonnen.

VRAAG GRATIS DE OUDERS VAN NU ZWANGER- EN BABYBOX AAN

KIEKEBOEBOX

Bij de PLUS kun je de Kiekeboebox aanvragen. Dit kun je doen totdat je baby 2 maanden oud is. In de box zit ongeveer 40 euro aan baby- en kraamproducten. Denk aan een pak luiers, wasgel, wasmiddel en potjes fruit.

VRAAG GRATIS DE KIEKEBOEBOX AAN

WELKOM OP DE WERELD PAKKET

Wanneer jouw kindje is geboren, kun je bij Hoogvliet het Welkom op de wereld pakket ophalen. Dit pakket heeft een waarde van 30 euro aan gratis babyproducten en meer babycadeaus. 

VRAAG HET WELKOM OP DE WERELD PAKKET

BABYPAKKET

Jan Linders biedt een babypakket aan voor nieuwe ouders. Vul binnen twee weken na de geboorte het formulier in en je kunt het pakket aan de hand van jullie geboortekaartje ophalen in de supermarkt. 

VRAAG HET BABYPAKKET AAN

Ook leuk om te lezen

Leave A Reply

Your email address will not be published.

benieuwd naar meer?

Word DIY-maatje en krijg toegang tot de exclusieve patronen, werkbeschrijvingen en printables/

Thank you for subscribing to the newsletter.

Oops. Something went wrong. Please try again later.

youtube
instagram
Instagram Post
Instagram Post
Instagram Post
Instagram Post
Instagram Post
Instagram Post
newsletter

Sign up for all updates, posts & news

Thank you for subscribing to the newsletter.

Oops. Something went wrong. Please try again later.