Trending Video

Play Video

Video: Home Tour XL

Baby badjas voor je dreumes!

Vind jij een baby badjas ook zo schattig? Wil je graag iets anders dan een badcape? Viert een kind binnenkort zijn of haar eerste verjaardag? Of ben je op zoek naar een origineel kraamcadeau? Wat dacht je dan van een baby badjas. Dat is toch een super zacht idee!

Onze dreumes spettert maar al te graag in bad of onder de douche. Daarna is het knuffeltijd! In het begin zal jij je baby waarschijnlijk dan wikkelen in een badcape of wikkeldeken. Maar als hij of zij een dreumes is, dan is ergens in gewikkeld worden geen optie meer. Nee, je dreumes wil dan nog bewegen, rennen en met de armen zwaaien. Hier rent onze dreumes het liefst in zijn blote kont de slaapkamers door. Gelukkig bestaat er ook zoiets als een badjas voor je dreumes! De lange mouwen houden je dreumes lekker warm en een zachte ceintuur zorgt ervoor dat jij het jasje dicht kan knopen. Zo’n baby badjas kun je rustig je dreumes aantrekken na zijn badje om nog dolle pret te hebben voor het slapen.

baby badjas met naam

In de ochtend zorgt een badjas voor je dreumes voor een rustige start van de dag. Want soms wil je niet direct iedereen aankleden. Sterker nog, in het weekend trek ik zelf ook graag nog een badjas aan over mijn pyjama voor een lekkere luie dag.

Zodra het weer lekkerder weer is, zie ik ook echt voordelen van een badjas bij een dagje strand. Als het dan iets fris is, of juist als bescherming tegen de zon, kan ik hem lekker wikkelen in zijn badjas. Het is dat babyzwemmen momenteel niet doorgaat, anders zou het daarvoor ook ideaal zijn!

Dreumes badjas met naam

Nog leuker dan een badjas voor je dreumes, is een baby badjas met naam! Zo geef je er een persoonlijk tintje aan. De naam wordt daarbij mooi geborduurd op de voor- en eventueel ook de achterzijde van de baby badjas. Bij het personaliseren kun je zelf kiezen tussen meerdere lettertypes en groottes. Ook vul je zelf de tekst in en dit hoeft niet perse de voornaam te zijn. Zo hebben wij een baby badjas gekregen met daarop geborduurd ‘vriendje’. Zo noemt mijn moeder onze zoon namelijk altijd. Dat vond ik zelf zoveel schattiger dan simpelweg zijn naam. Dus mocht je een koosnaampje hebben voor jouw dreumes, doen!

Welke maat kies je?

Een baby badjas heb je zowel voor een baby als een dreumes (of kleuter, enz). De meeste baby badjassen gaan van maat 62 tot 98. Vaak staat er echter van 0 tot 1 jaar en van 1 tot 2 jaar. Als je een baby badjas als kraamcadeau wil geven, zou ik toch altijd kiezen voor de maat van 1 tot 2 jaar (vaak maatje 92/98). Dit is dus eigenlijk geen baby badjas, maar een dreumes badjas. Waarom ik een grotere maat adviseer als cadeau? Nou, omdat een badjas eigenlijk pas handig en fijn is als je baby al kan zitten of staan. Anders is het een stuk onhandiger dan bijvoorbeeld een badcape of simpelweg een hydrofiele doek. En ja, in het begin zal de badjas iets te groot zijn, maar even een mouw omslaan en het past prima!

Alle producten benoemd linken puur door naar een webshop voor jouw gemak. Vind jij deze blog leuk en wil jij mij helpen meer blogs te maken? Als je sommige producten koopt via de affiliatie links kost het jou niets extra’s, maar helpt het mij deze website te onderhouden. Shop bijvoorbeeld bij Bol.comFonq of Babypark

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.