Ontvang gratis mijn ebook vol DIY inspiratie voor Pasen.

Achterwand van de keuken: what to do?

Posted on 2 min leestijd 676 views

Help! Ik heb geen idee wat ik moet doen met de achterwand van de keuken. Dat is ook het lastige met twee weegschalen in huis. We kunnen gewoon geen beslissingen maken. Hopelijk kunnen jullie ons helpen een keuze te maken.

Achterwand opties

Tegels, tegels en nog eens tegels. Dat is wat je eigenlijk het meeste zie en hoor. En ja, ook ik wilde eerst gewoon een rijtje tegels in de keuken. Echter het ‘past’ niet bij ons. Daarbij blijven die voegen ook niet eeuwig wit en tegels vervang je niet zo makkelijk. Dus tja.. dat wordt ‘em niet. Een tweede optie was een RVS plaat. Maar ondanks dat dit erg praktisch en best een budget oplossing is, is het niet mijn smaak. Niet voor mij dus. Daarna heb ik nog gedacht aan plexiglas met een eigen foto. Maar welke foto dan? Keuzes, keuzes. Gewoon een kunststof achterwand leek de beste optie. Mijn enige bedenking: je kan het niet zomaar even vervangen als je het beu bent.

De keukenmuur verven

Na lang wikken en wegen hebben we besloten de keukenwand ‘gewoon’ te verven. Gewoon omdat het makkelijk is, budgetvriendelijk en we kunnen het zo vaak veranderen als we het zelf willen. Gelukkig is er tegenwoordig goede schrobvaste muurverf die je dus gewoon kan poetsen met een natte doek. Of misschien kiezen we wel voor krijtverf. Dan kunnen we gelijk ons boodschappenlijstje op de muur schrijven. Lijkt mij dus echt super tof!

Één probleempje echter.. welke kleur?

We hebben een paar (of twintig) kleurstaaltjes gehaald en dit is (voor nu) onze top 4. Welke kleur vind jij het mooist?

Oh, en voor de beeldvorming. Het gaat om deze keukenmuur:

Groetjes
signature

Ontvang ook de nieuwsbrief, inclusief exclusieve DIY's en printables die je niet vind op de blog!

Voer je email adres in en ontvang de maandelijkse nieuwsbrief.

Wat denk jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

No Comments Yet.

Previous
Twee jaar wonen in een klushuis: “Ik ben op”
Achterwand van de keuken: what to do?