002_jodydeijnenphotographySchouteren

Hi, Grace hier

Welkom op mijn blog! Volg onze verbouwing, klus zelf meubels in elkaar, maak toffe woonaccessoires en pimp je leven!

Wil je ook graag creatief bezig zijn en ben je op zoek naar inspiratie? Op deze blog help ik je graag om zelf creatief bezig te zijn. In je huis, met vrienden en overal! Met duidelijke stap-voor-stap uitleg kun jij ook zelf aan de slag met deze DIY’s om je huis helemaal eigen te maken.

003_jodydeijnenphotographySchouteren

Sinds ik moeder ben geworden, heb ik nog veel meer om zelf te maken. Daarbij deel ik graag met jullie hoe wij ons leven indelen. Want dat is ook iets om eigen te maken: balans tussen mama zijn en nog jou zijn. En natuurlijk wil ik ook graag allemaal leuke kleding en accessoires maken voor die lieve schatten. 

In de herfst gaan we bovendien verhuizen naar ons nieuwe klushuis. Dat betekent dat er weer een helemaal klustutorials aan zitten te komen. Zin in!

Mijn blog Go Gracy bereikt elke dag weer nieuwe lezers en ik ben zo blij om mijn lezers te inspireren, advies en tips te geven. En natuurlijk ook te verbinden met bedrijven en producten waar ik echt in geloof.

Wil jij ook mijn lezers inspireren? Dan vind je hieronder een lijstje van adverteer- en samenwerkmogelijkheden. Mocht je een andere idee of suggestie hebben, mail me dan ook zeker ook met je voorstel.

  • Adverteren: Op mijn blog is er ruimte voor advertorials, video’s en winactie’s. Ook gesponsorde post op social media zijn bespreekbaar.
  • Gastblogs: Ik schrijf maar al te graag en ik maak ook graag dingen. Heb jij content nodig voor een website, tijdschrift of ander medium (ik maak ook filmpjes), dan is dat zeker ook een optie.
  • Sponsoring: Zie je een langdurige samenwerking wel zitten? Dan kun je ook vaste sponsor worden van Go Gracy. Jouw bedrijf of merk komt dan vaker terug op de blog en natuurlijk op social media. Ook werk ik dan aan extra creatieve en unieke content, die perfect bij jullie past, en uiteraard gebruikt mag worden.
  • Styling: Zie jij graag iets van jou terug op de blog? Natuurlijk kan ik het meestylen in een foto of op een andere sluikse manier tonen. Net zoals in films weleens gebeurd.

Iets gratis opsturen? Dat mag natuurlijk altijd! Stuur even een mailtje en dan krijg je het adres 🙂

Wil je nog steeds graag met mij samenwerken? Joepie! Stuur gerust even een mailtje naar hoi@gogracy.com en dan bespreken we snel samen de mogelijkheden voor de meest toffe ideeën.

Neem contact met mij op

VOOR SAMENWERKINGEN,
PLEASE EMAIL HOI@GOGRACY.COM

OM HALLO TE ZEGGEN OF EEN VRAAG TE STELLEN,
VIND MIJ OP INSTAGRAM @GRACESCHOUTEREN

follow my instagram