Trending Video

Play Video

Video: Home Tour XL

9x Zelfgemaakte kaartjes voor Valentijn

Een kaartje krijgen is leuk, maar een zelfgemaakt kaartje is nog leuker! En nu 14 februari in aantocht is, lijkt het mij leuk om lieve DIY kaarten te delen voor Valentijn. Laat je inspireren.

Zat jij vroeger op 14 februari ook altijd met een smachtend hart te wachten op de postbode? Ik stiekem dus wel. En nu nog steeds vind ik het leuk om een lief kaartje te krijgen met Valentijnsdag. (Schatje als je dit lees.. hint hint) Zelf een kaartje knutselen maakt het daarbij nog mooier en nog leuk ook.

DIY Kaartjes voor Valentijn

Een beetje inspiratie nodig? Hieronder heb ik allerlei lieve DIY kaartjes verzameld, speciaal voor Valentijn!


Kraskaart

Bron

Rowan maakte speciaal voor Valentijn échte kraskaarten. Je kent ze wel: kras een laagje weg en er komt een tekst tevoorschijn. Maar in dit geval verschijnt er niet zomaar een tekst, er verschijnt een speciale, lieve tekst van jou aan je geliefde!

Zo maak je deze lieve kraskaart voor Valentijnsdag


Kaartje met klei

Bron

Femke maakte deze lieve kaarten met klei! Door een beetje rode en witte klei te mengen, krijg je een mooi marmereffect. Deze rolde ze vervolgens in de vorm van een hartje. Vervolgens plak je deze op een dik stuk papier en schrijf je er een tekst bij. Op haar blog deelt ze trouwens meer leuke DIY’s voor Valentijn met klei.

Zo maak je Valentijnshartjes van klei


Lieve fotokaart

Bron

Lucie is fotograaf en deelt haar prachtige zelfgemaakte fotokaart. Ze plakte hiervoor allemaal hartjes aan de muur en maakte een lieve foto met haar zoontje. Wat een schatje!

Zo maak je deze lieve fotokaart


Favo-rietje

Marisca’s zoontje maakte deze lieve en grappige Valentijnskaart voor zijn favo-rietje!

Zo maak je deze low-budget Valentijnskaart


Krijtbord kaart

Sanne ging voor Valentijn aan de slag met krijtbordstickers en het resultaat is super leuk. Je knipt gewoon een hartje uit en plakt het op een kaartje. Met een krijtje kun je er vervolgens een lieve boodschap opschrijven.

Zo maak je een krijtbord kaart


Slider kaart

Iets ingewikkelder is deze slider kaart. Door aan het hartje te trekken, verschijnt er een lieve tekst. Zo leuk!

Zo maak je deze slider kaart


Handlettering kaart

Bron

Anna Laura laat speciaal voor Valentijnsdag zien hoe je een kaart kan handletteren! En eerlijk, het is een stuk simpeler dan ik dacht en je hebt helemaal niet veel spullen nodig!

Zo maak je een Valentijnskaart met handlettering


Pop-up kaart

bron

Op Pinterest vind je meerdere leuke ideeën voor een pop-up Valentijnskaart. Deze kaart vind ik vooral heel erg leuk! Vooral omdat ik dit dus ook vaak zeg thuis. En ook nog eens gemakkelijk zelf te maken.


Handjes kaart

Een iets moeilijker variant, maar misschien nog wel leuker is deze uitvouwbare kaart met handjes. Nog leuker is om de omtrek van je eigen handen te gebruiken of van je kind(eren) natuurlijk!

Zo maak je deze handjes kaart

Alle producten benoemd linken puur door naar een webshop voor jouw gemak. Vind jij deze blog leuk en wil jij mij helpen meer blogs te maken? Als je sommige producten koopt via de affiliatie links kost het jou niets extra’s, maar helpt het mij deze website te onderhouden. Shop bijvoorbeeld bij Bol.comFonq of Babypark

Ook leuk voor jou

diy-papieren-vogel-pasen-gogracy

Meer DIY inspiratie

Ontvang nog meer inspiratie rechtstreeks in je mailbox

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.