Trending Video

Play Video

Video: Home Tour XL

6 Simpele tips om je tuin gezellig te maken

Nu de zon steeds vaker gaat schijnen, willen we graag dat de tuin er mooi en vrolijk uitziet. Hoe je dat dan precies doet? Ik geef je 6 simpele tips om ook thuis in de tuin genieten van dat heerlijke vakantiegevoel! Zelfs als je een kleine tuin hebt, zoals wij.

Bedek de schutting met planten

Dat veel groen in de tuin gezellig aandoet, dat is duidelijk. Hoe leuk is het dan om die, misschien wel oude, houten schuttingen te bedekken met lekker veel groen? Creëer bijvoorbeeld een verticale tuin. Moet je misschien wel een keer per jaar snoeien, maar het maakt je tuin gelijk een stuk knusser!

Maak een gezellig terras

Wanneer het lekker weer is deze zomer, maak je vast en zeker veel gebruik van de tuin. Zorg daarom voor een gezellig terras, met een tuin loungeset waar je heerlijk kunt genieten van de zon. Nog een tip: ga voor laag meubilair, want dat zorgt voor een gezellige sfeer.

Breng buitenverlichting aan

Buitenverlichting kan heel sfeerbepalend zijn voor een tuin. Denk maar aan de verlichting in huis, ook die is sfeerbepalend. Kies daarom voor de juiste buitenverlichting, bijvoorbeeld door het maken van een lichtplan voor de tuin, en zorg er zo voor dat de tuin er ook ‘s avonds gezellig uitziet.

Zorg voor een balans tussen huis en tuin

Mooi is natuurlijk wanneer de tuin echt in het verlengde ligt van het huis. Dat zorgt niet alleen voor een goede balans tussen huis en tuin, maar doet de tuin vaak ook nog groter lijken.

Breng wat kleur in de tuin

Wil je je tuin echt opvrolijken? Breng dan wat meer kleur in de tuin. Dat kan door bijvoorbeeld het verven van een buitenmuur in een felle kleur, maar ook door een aantal mooie bloempotten aan te schaffen met felgekleurde bloemen.

Maak een privé strand

Fan van het strand, maar woon je niet dichtbij? Creëer dan je eigen privé strand door wat zand in de tuin en een heerlijke strandstoel! Nu nog een cocktail erbij en genieten van het vakantiegevoel thuis.

Alle producten benoemd linken puur door naar een webshop voor jouw gemak. Vind jij deze blog leuk en wil jij mij helpen meer blogs te maken? Als je sommige producten koopt via de affiliatie links kost het jou niets extra’s, maar helpt het mij deze website te onderhouden. Shop bijvoorbeeld bij Bol.comFonq of Babypark

tags:

Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door MonsterInsights