Ontvang gratis mijn ebook vol DIY inspiratie voor Pasen.

5x DIY’s voor Valentijn

Posted on 1 min leestijd 1007 views
Nog een weekje en dan is het zover: Valentijn. Ben jij nog op zoek naar een klein cadeautje of ideetje? Ik heb speciaal voor deze liefdevolle dag vijf lieve en makkelijke last-minute DIY's op een rijtje gezet.
Bron: Relocated Living
Bron: Relocated Living

DIY Valentijn: You Rule

Misschien herinneren jullie nog de DIY meetlat, die ik maakte voor vaderdag (zo niet, kijk hier). Op de blog van Isadora vond ik hier een mooie variant op die perfect is voor Valentijnsdag. De printable staat al voor je kleur en verder heb je alleen nog een liniaal of meetlat nodig. Simpel en lief!


Bron: Een Goed Verhaal

DIY Hartjesslinger

Mirjam van Een Goed Verhaal maakte een leuke slinger met hartjes, gewoon van behang (maar je kunt ook stevig papier gebruiken). Leuk als decoratie aan de muur.


DIY Liefdessokken

Lekker kliederen met verf kan met deze DIY. Het enige wat je nodig hebt is wat textielverf, een paar sokken en een uitgeknipt hart als sjabloon. Even overtrekken, inkleuren en klaar! De volledige beschrijving vind je hier.


Bron: Sillysis

DIY Flessenpost

Of het nu een lief berichtje is of een mooie foto van jullie tweetjes, flessenpost is altijd leuk om te krijgen. Rowan van Sillysis maakte dit schattige mini flesje speciaal voor Valentijnsdag. Hoe lief!


Bron: A Beautiful Mess

DIY Liefdevolle hapjes

Liefde gaat door de maag en daarom maak jij jouw lief vast en zeker blij met deze liefdevolle Valentijn hapjes. Wat je nodig hebt: wat abc-vormpjes en een lekker beslag. In het voorbeeld zijn het brownies en cakejes, maar je kunt natuurlijk ook gewoon chocolade smelten en een soort bonbons maken. Jammie!

Groetjes
signature

Ontvang ook de nieuwsbrief, inclusief exclusieve DIY's en printables die je niet vind op de blog!

Voer je email adres in en ontvang de maandelijkse nieuwsbrief.

Wat denk jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

No Comments Yet.

Previous
Inspiratie voor de keuken achterwand
5x DIY’s voor Valentijn