Ontvang gratis mijn ebook vol DIY inspiratie voor Pasen.

4 jaar in ons klushuis: een hoop veranderingen

Posted on 2 min leestijd 483 views

Het is alweer 4 jaar geleden dat wij de sleutels kregen van ons klushuisje. In die tijd is er echt enorm veel veranderd: niet alleen in huis, maar ook in ons leven. Zo hebben wij echt alles verbouwd en zijn we de trotse ouders geworden van onze zoon.

De dag dat wij de sleutels kregen, gingen wij boven direct aan de slag met slopen. We hadden immers een klushuis gekocht, dus dat werd flink klussen. Dat wij hiermee zo’n drie jaar bezig zouden zijn, had ik zelf niet verwacht. Ik heb er ook echt momenten helemaal doorheen gezeten. Nu kan ik niet anders dan super blij zijn dat wij ons huis hebben verbouwd. Het resultaat vind ik namelijk helemaal geweldig!

Na de grootste klussen begon het zelfs weer te kriebelen. Daardoor hebben wij enkele kamers alweer voor een tweede keer een make-over gegeven. De woonkamer heeft laatst nog een nieuwe look gekregen door de muur achter de bank te behangen.

Het leukste vond ik echter de make-over van de logeerkamer. Deze werd namelijk de babykamer! Want jaaaaaaaaaaa, ik ben mama geworden van onze lieve zoon. Ik vind het kamertje echt helemaal geweldig geworden en zal deze binnenkort eens showen hier op de blog.

Hoe mooi de babykamer ook is, stiekem slaapt de kleine elke nacht bij ons op de kamer. Ik wil hem gewoon nog dicht bij mij hebben ’s nachts. Dus onze slaapkamer is nu omgetoverd tot een babykamer met overal spuugdoekjes, luiers en een wiegje.

Gelukkig zijn wij met de verbouwing (zo goed als) klaar. Want met een baby hebben wij gewoon geen tijd om te klussen. Ik ben heel de dag met de kleine bezig. Heerlijk! Maar dat betekent ook dat het wat lastiger is om elke week een nieuwe DIY online te zetten.

Na mijn verlof zal dat hopelijk weer lukken, maar voor nu geniet ik van ons kindje en verbouwde huisje.

Groetjes
signature

Ontvang ook de nieuwsbrief, inclusief exclusieve DIY's en printables die je niet vind op de blog!

Voer je email adres in en ontvang de maandelijkse nieuwsbrief.

Wat denk jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

No Comments Yet.

Previous
DIY Een mini-tuintje in huis
4 jaar in ons klushuis: een hoop veranderingen