Trending Video

Play Video

Video: Home Tour XL

3x Knutselen voor Vaderdag

Aan de hand van de stap-voor-stap uitleg in de video kun je gezellig met mij mee knutselen voor Vaderdag. Het enige wat je misschien vooraf nog moet doen is de knutselkast open trekken of even langs de Action voor wat knutselspulletjes.

Deurhanger Vaderdag

Met deze deurhanger kan papa lekker lang uitslapen. Wie wilt dat nu niet? Deze mama wil de deurhanger in elk geval graag een keer lenen – of twee, drie. Deze vaderdag knutsel is verder heel snel en eenvoudig te maken. Je print de printable uit, knip de vorm uit stevig papier of karton en versieren maar! Ik plakte er zelf glimmende letters op.

Leren notitieboek Papa & Ik

Eerst wilde ik een leren notitieboek maken from scratch, maar bij de Action zag ik een simpele zwarte liggen voor een paar euro. Meenemen dus en pimpen! Met een meubelmarker van Edding kun je namelijk een mooie tekst handletteren op de kaft. Of plak ook hier letters op.

Tip: nog nooit aan handletteren gedaan? Pinterest staat vol met inspiratie. Print een tekst uit die je mooi vind voor op de kaft, download, print uit en trek over met transferpapier. Zo kun je als beginner al de mooiste quotes handletteren.

Telefoonhouder Vaderdag

Hoe handig is deze gadget van een wc-rol? Ik zag deze last-mintute Vaderdag DIY bij Nouk-san en gaf er natuurlijk mijn eigen draai aan. Zo ging ik aan de slag met textielstickers en maakte er houten pootjes onder met satéprikkers, zodat de telefoonhouder ook goed past binnen ons interieur.

Meer inspiratie nodig voor Vaderdag? Eerder maakte ik deze drie Vaderdag DIY’s en deelde ik leuke printables voor Moederdag.

Alle producten benoemd linken puur door naar een webshop voor jouw gemak. Vind jij deze blog leuk en wil jij mij helpen meer blogs te maken? Als je sommige producten koopt via de affiliatie links kost het jou niets extra’s, maar helpt het mij deze website te onderhouden. Shop bijvoorbeeld bij Bol.comFonq of Babypark

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.