Trending Video

Play Video

Video: Home Tour XL

3x Knutselen voor Moederdag

Het mooiste cadeau voor mama is natuurlijk een zelfgemaakt cadeautje! Ga dus lekker knutselen – zelf of met de kinderen – en maak een persoonlijk Moederdagcadeau.

In deze video knutsel ik verschillende cadeautjes voor Moederdag met materialen die ik gewoon in huis had. Allemaal leuk, simpel en gemakkelijk te maken!

 

Handafdruk in brooddeeg

Met zoutdeeg kun je een super tof cadeautje maken voor Moederdag. Eerst maak je het deeg en vervolgens druk je je hand in het zoutdeeg. De afdruk van je hand snij je vervolgens uit en leg je in een schaal dat in de oven kan. Na een uur of twee op 100 graden heb je een lief schaaltje van je hand. Je kan natuurlijk je hand nog versieren en verven. Wat heb je nodig? 3 Kopjes bloem, 1 kopje zout, 1 kopje water, 1 eetlepel olijfolie, een oven, een mesje en een kom.

Sleutelhanger van letterkralen

Met houten kralen kun je een mooie sleutelhanger maken. Wat heb je nodig? Lint en letterkralen. Zelf had ik dit gewoon in huis (ik maakte er bijvoorbeeld deze speenkoord mee), dus dat maakte deze DIY helemaal lekker low-budget. Verder heb je de sleutelhanger ook snel en simpel in elkaar geknutseld. Je rijg gewoon de letters aan het lintje en maak aan beide uiteindes een knoop. Met de letters kun je de woorden “mama”, “lief” of de naam van je moeder spellen.

Bonnenboekje van papier

Ook altijd leuk is een bonnenboekje. Je kan gemakkelijk zelf tegoedbonnen handletteren of je download simpelweg de printable. Deze print je uit, knip je op maat en kun je eventueel nog versieren. Vervolgens kun je de bonnen aan elkaar nieten of stop ze net als mij in een potje.

Meer inspiratie nodig voor Moederdag? Eerder maakte ik deze drie Moederdag DIY’s en deelde ik leuke printables voor Moederdag.

Alle producten benoemd linken puur door naar een webshop voor jouw gemak. Vind jij deze blog leuk en wil jij mij helpen meer blogs te maken? Als je sommige producten koopt via de affiliatie links kost het jou niets extra’s, maar helpt het mij deze website te onderhouden. Shop bijvoorbeeld bij Bol.comFonq of Babypark

Meer DIY inspiratie

Ontvang nog meer inspiratie rechtstreeks in je mailbox

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.