Trending Video

Play Video

Video: Home Tour XL

30 dingen voor mijn 30ste: mijn bucket list!

Zaterdag lag de beruchte brief op de deurmat: het oproepje voor een uitstrijkje. Elke vrouw kent die brief wel: die brief als je dertig wordt. En dan zeg ik expres ‘vrouw’ , want we zijn duidelijk geen meisjes meer. De oproep kreeg ik natuurlijk ook omdat ik dit jaar de 3-0 aantik. In iets minder dan 3 maanden zelfs al!

De tijd gaat echt zo snel … Zelf vind ik het dan ook een mooi moment om eens terug te kijken en ook vooruit. Want ik heb misschien al een heel leven achter de rug, er is nog zo veel meer dat ik nog wil doen! En wat is nu een beter moment om nog even kinderachtig rond te rennen dan nét voor je dertigste? Tijd voor een bucket list met 30 dingen voor mijn 30ste. Mijn doel: alles doen voordat ik de 30 ook echt aantik!

Op naar de 30

Als ik naar mezelf kijk in de spiegel, zie ik opeens een vrouw die naar me kijkt. Ik heb een huis, een vriend, een baan, … ik heb een volwassen leven. Mijn jurkjes worden langer en nachten doortrekken kan ik niet meer. Het wilde twintigers bestaan is bijna voorbij en ik heb in die tijd prachtige dingen mogen meemaken. Zo ben ik alleen gaan backpacken, gaan zwemmen met dolfijnen, heb ik met mijn zus rondgereisd, op een olifant gezeten, jarenlang student geweest en me prima vermaakt als single lady in de grote stad. Flink wat dingen heb ik dan ook al af mogen strepen van menig bucket list. Toch mis ik nog een paar kleine dingen die ik nog graag ooit in mijn leven wil doen. Van die kleine leuke kinderachtige dingen die ik nog nooit gedaan heb of nog eens wil doen. En ik vind dat ik onderstaande 30 dingen voor mijn 30ste gewoon moet doen. Nu het nog kan!

30 dingen voor mijn 30ste: Mijn Bucket list

 1. pyjamadag houden
 2. met mijn ouders op vakantie
 3. skinny dippen
 4. wild camperen
 5. backpacken met mijn vriend
 6. rondrennen in Neeltje Jans
 7. leren naaien
 8. en als ik dat dan kan; zelf een jurk maken
 9. molentjes kijken op de kinderdijk
 10. bubbelbad nemen met enorm veel schuim!
 11. de Nachtwacht bewonderen in het Rijksmuseum
 12. typische Zeeuwse klederdracht dragen
 13. met een roeibootje door Middelburg varen
 14. rondvaart in Amsterdam
 15. de Dom in Utrecht beklimmen
 16. lach workshop (lijkt me super lachen!)
 17. een betaalde opdracht krijgen voor mijn blog
 18. een nieuwe keuken
 19. 3 kilo afvallen
 20. naar de grotten in Valkenburg
 21. op twee plekken tegelijk zijn
 22. mijn tattoo uitbreiden
 23. een kat in huis
 24. een boek lezen op 1 dag
 25. veel roze dragen (zo heerlijk meisjesachtig 🙂 )
 26. een filmmarathon houden
 27. spelen met mijn oude Barbie’s
 28. appels plukken in een boomgaard
 29. ten huwelijk gevraagd worden
 30. en als laatste: 
al mijn oude spullen uitzoeken, weggooien en afscheid nemen van mijn jeugd.

Alles voor mijn 30ste

Zoals je kunt zien, staan er geen mega spectaculaire dingen op mijn 30 bucket list. Dus dat moet toch wel lukken, lijkt mij? Ik zou het in elk geval super leuk vinden om alle 30 dingen voor mijn 30ste van mijn lijstje af te kunnen vinken. Afgelopen weekend droeg ik in elk geval veel roze en volgend weekend ga ik met mijn vader op pad naar Warschau (iemand nog tips?). Nu nog mijn vriend overhalen om te gaan backpacken en hard doorwerken aan de keuken. We gaan ervoor! Op naar de dertig 😉

Wat wil jij nog doen voordat jij 30 wordt?

Alle producten benoemd linken puur door naar een webshop voor jouw gemak. Vind jij deze blog leuk en wil jij mij helpen meer blogs te maken? Als je sommige producten koopt via de affiliatie links kost het jou niets extra’s, maar helpt het mij deze website te onderhouden. Shop bijvoorbeeld bij Bol.comFonq of Babypark

Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door MonsterInsights